Pastis Alaska

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una barra de gelat de vainilla o torró
  • Dotze clares d'ou
  • Un polsim de sucre

6 racions

Utensilis

Batedora elèctrica, amb varetes.

Elaboració

Primer de tot, encenem el gratinador del forn.
En un bol, amb l'ajud de la batedora elèctrica, muntem les clares. Quan són mig muntades, espolsem amb una mica de sucre, i seguim muntant.
A part, posem la barra de gelat en la safata on ho servirem. Un cop ben muntades les clares, les posem damunt el gelat, cobrint-lho ben bé.
Seguidament, ho posem en el gratinador, fins que les clares agafen un color torradet, i ja ho podrem servir en la mateixa safata.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1078 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: