Costellam de porc, a l'Americana amb patates a la papillota

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit trossos de costellam de porc, de tres barnilles d'amplada cadascun
  • Dues patates a la papillota [Veure recepta]
  • Sal
  • Herbes de provença
  • Pebre negre en pols
  • Salsa barbacoa [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Alls pelats
  • Llorer
  • Conyac

4 racions

Utensilis

Un pinzell per pintar el costellam.
Una safata rectangular gran, refractària
Unes pinces pel forn

Elaboració

Agafem els trossos de costellam, els salpebrem, els espolsem amb herbes provençals, i els posem en una safata per anar al forn.
A part, fem la salsa barbacoa com explico a la meva recepta i la reservem, i les patates a la papillota les fem també com explico a la meva recepta, i un cop cuites les reservem.
Les costelles les reguem amb : conyac i oli d'oliva, afegim els alls aixafats, i unes fulles de llorer, les enfornem a 180º, i mentre es couen, ho anem pintant amb la salsa barbacoa, fins que ja ho tenim cuit al nostre gust.
En el moment de servir-ho a taula, posem un tros de costellam i mitja patata amb un pessic de sal i pebre vermell dolç, amb un raig d'oli d'oliva pel damunt, i ja ho tenim llest per servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1416 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: