Croquetes de formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 patates més aviat grosses
  • 1 tros de formatge de gruyere de 150 o 200 grams, ratllat
  • 1 bossa de formatge parmesà
  • 2 caixes de formatgets
  • 2 ous
  • Sal
  • Farina blanca
  • Pa ratllat

6 racions

Elaboració

Bulliu 3 o 4 patates més aviat grosses més o menys 35 o 40 minuts.
Quan estiguin cuites, les deixeu refredar i tot seguit les aixefeu amb una forquilla.
Tot seguit, les poseu en una paella o cassola gran i aneu-hi afegint els diferents formatges, no de cop, sinó d'un amb un, tenint cura d'anant-los integrant, cosa que s'aconsegueix si ho remeneu mentre els afegiu.
Quan tingueu la massa ben integrada, la poseu en una safata gran,la deixeu refredar i quan estigui més o menys freda, poseu-la a la nevera, fins l'endemà.
En aquest punt, ja es poden fer les croquetes com sempre... Doneu-les forma, les paseu per la farina blanca, seguidament per l'ou i després pel pa ratllat.
Quan tingueu l'oli calent, les fregiu fins que tinguin un bon coloret.

1h 30min

Notes

Amb una bona amanida variada, queden perfectes...

Les patates, s'han de bullir amb pell, perquè d'aquesta manera s'evita l'excés d'aigua i va millor quan les aixafes (sempre amb forquilla).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: