Nius de tallarines d'espinacs, amb bolets i salsa d'Oporto
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Vuit nius de tallarines,( dos per comensal)
- Un pot de barreja de bolets, de 300 grams
- Una ceba picolada
- Un got gran, de ví d'Oporto
- Un raig de nata líquida ( per muntar)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Aigua
- Mantega
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En una cassola amb aigua, sal, i mantega, bullim els nius, procurant que no es desmaneguin massa. Un cop cuits al dente, els escorrem i els posem en el plat on els servirem.
A part, en un cassó amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, i els bolets picolats.
Seguidament, afegim el ví d'Oporto, i deixem que redueixi. A continuació, afegim la nata líquida, corregim de sal i pebre, i deixem coure cinc minuts més, abans de posar-ho damunt els nius, i treure-ho a taula.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1145 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.