Pastis de xocolata, casolà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • Cent grams de sucre
  • 200 grams de xocolata a la tassa, Torras
  • Cent grams de fideus de xocolata
  • Un paquet i mig, de galetes Maria dorada

8 racions

Utensilis

Un motlle de paper d'alumini, rodó de uns 25 centimetres, aproximadament

Elaboració

En un cassó, posem: la llet, el sucre, i la xocolata.
Ho posem a foc mig, i anem remenant amb l'ajud del vatedor de varetes, fins que la xocolata comença a espessar, i la traiem del foc.
En el motlle d'alumini, posem en el fons, una capa de galetes, tenint en compte, que no quedin escletxes entre unes i altres.
Seguidament, ho cobrim amb una capa de xocolata, i així anem fent capes, fins arribar a dalt.
Posem la capa final de xocolata, i deixem refredar uns deu minuts.
Tot seguit, espolsem pel damunt els fideus de xocolata, i ho posem a la nevera unes tres hores, abans de servir-ho a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2189 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: