Croquetes d'albergínies

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres albergínies tallades a trossos, sense pelar
  • Dues cebes picolades
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Nata líquida, ( per muntar )
  • Sis ous

10 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una safata plana de porcellana
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Batedora elèctrica
Un atuell amb tapa
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba, i les albergínies. Quan són fregides, afegim un raig de nata, i una mica de farina, i ho remenem ben remenat, amb la batedora elèctrica. Tot seguit, afegim dos rovells d'ou, (les clares, les reservem per arrebossar les croquetes).
Aquesta pasta, la deixem reposar a la nevera, d'un dia, per l'altre.
Per fer les croquetes, les passem primer per farina, després per ou batut,(amb les clares, afegides) i per acabar, per pa ratllat.
Les fregim amb força oli d'oliva ben calent, i un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli.
Seguidament, les posem en una safata plana de porcellana, i ja les podem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1997 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!