Cor de poltre letxal fregit, amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de cor de poltre letxal de 150 grams cadascun
  • Dues patates pelades, tallades ben fines,( per fer-les tipus palla)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Tres alls pelats, aixafats

2 racions

Elaboració

Un cop tenim les patates tallades ben fines, les fregim en una paella, amb oli d'oliva, ben calent. Un cop fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, posem a fregir els talls de cor, salats, i amb els alls aixafats, perqué agafin una mica de gust d'all.
Quan són fregits, en posem dos talls per persona, acompanyats d'un grapat de patates palla, com a guarnició, i ja ho podrem treure-ho a taula.

30min

Notes

Aquest plat, també queda molt bé, amb cor de vedella.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1058 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: