Cor de poltre letxal fregit, amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de cor de poltre letxal de 150 grams cadascun
  • Dues patates pelades, tallades ben fines,( per fer-les tipus palla)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Tres alls pelats, aixafats

2 racions

Elaboració

Un cop tenim les patates tallades ben fines, les fregim en una paella, amb oli d'oliva, ben calent. Un cop fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, posem a fregir els talls de cor, salats, i amb els alls aixafats, perqué agafin una mica de gust d'all.
Quan són fregits, en posem dos talls per persona, acompanyats d'un grapat de patates palla, com a guarnició, i ja ho podrem treure-ho a taula.

30min

Notes

Aquest plat, també queda molt bé, amb cor de vedella.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: