Cor de poltre letxal fregit, amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de cor de poltre letxal de 150 grams cadascun
  • Dues patates pelades, tallades ben fines,( per fer-les tipus palla)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Tres alls pelats, aixafats

2 racions

Elaboració

Un cop tenim les patates tallades ben fines, les fregim en una paella, amb oli d'oliva, ben calent. Un cop fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, posem a fregir els talls de cor, salats, i amb els alls aixafats, perqué agafin una mica de gust d'all.
Quan són fregits, en posem dos talls per persona, acompanyats d'un grapat de patates palla, com a guarnició, i ja ho podrem treure-ho a taula.

30min

Notes

Aquest plat, també queda molt bé, amb cor de vedella.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: