Sípia amb romesco, i mongetes del Ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues sípies grosses, ( de quilo aproxinadament)
  • Una ceba pelada
  • Dues fulles de llorer
  • Tres alls pelats
  • Conyac
  • Sal
  • Cinc cents grams, de mongetes del ganxet, bullides
  • Salsa romesco, ( està en les meves receptes)
  • Julivert, picolat
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem a bullir les sípies amb: la ceba, el llorer, i els alls pelats, amb força aigua com perqué es cogui.
Quan la sípia ja és cuita, la traiem i la deixem refredar abans de tallar-la.
Tot seguit, en una cassola de terrissa, posem bastant conyac, i deixem que s'escalfi.
Seguidament, ho encenem, i deixem que es flambeji. A continuació, afegim el romesco necessari, per fer la sípia, i anem remenant amb el vatedor de varetes. Després, afegim part del brou de bullir les sípies, passat pel colador xinés, i deixem que bulli a foc moderat.
Tot seguit, afegim la sípia tallada a trossos regulars, i les mongetes del ganxet.
Corregim de sal, i deixem coure tot plegat, cinc minuts més.
En el moment de servir-ho en la mateixa cassola, ho espolsem amb el julivert picolat, i que
vagi de gust.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3691 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: