Sopa d'hivern

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i altres
Dieta: baixa en greixos
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pebrot verd gran o 2 mitjans
  • 3 grans d'all
  • 1 ceba mitjana
  • 1 tomàquet grandecito vermell
  • Una cullerada rasa de pebre vermell de la Vera dolça o com us agradi
  • 1,200 l de brou d'au
  • 100 gr de tacs d'un bon pernil
  • 2 patates mitjanes
  • 4 Llesques de pa torrat i tallat fi
  • 40 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 4 ous
  • Sal

4 racions

Elaboració

Escalfar l'oli en una cassola i afegir el pebrot trossejat, els alls a làmines, la ceba tallada fina i deixem ofegar uns minuts. Afegim les patates tallades a quadrets costat del pernil a daus i el pebre vermell, donem unes voltes i abocar el caldo. Provar de sal. Deixem bullir a poc a poc fins que estiguin toves les patates. Posar per sobre el pa i ous escaldats, un per persona.
És una sopa més aviat seca. Servir ben calenta

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2026 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: