Magdalenes de llàgrimes de xocolata

Ingredients

  • 2 ous (no pas massa grossos).
  • 125 cc d’oli.
  • 150 cc de llet.
  • 225 g de farina.
  • 2 culleradetes rases de llevat en pols, o sobres de gasosa.
  • 1 pell de llimona
  • 180 g de sucre
  • motlles de paper.. (jo de paper d'alumini)
  • un grapadet de perles de xocolata

6 racions

Elaboració

Poseu a foc suau un cassó l’oli (millor que sigui de llavor), amb la pell de llimona, fins que noteu la pell una mica cuita.
Traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar del tot.
Després afegiu-hi el sucre, remeneu-ho bé, i a continuació poseu-hi els rovells d’ou; aboqueu-hi la llet i després tireu-hi la farina, barrejada amb el llevat en pols o bé els sobres de gasosa, les clares a punt de marenga i finalment les perles de xocolata .

Ompliu els motlles de paper, tireu-hi sucre pel damunt i col·loqueu-ho en una plata.. posar-los un paper vegetal entre motlle i la safata del forn així no se'ns cremaran, coeu-ho al forn, a temperatura regular, durant uns 15 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2023 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: