Magdalenes de llàgrimes de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 2 ous (no pas massa grossos).
- 125 cc d’oli.
- 150 cc de llet.
- 225 g de farina.
- 2 culleradetes rases de llevat en pols, o sobres de gasosa.
- 1 pell de llimona
- 180 g de sucre
- motlles de paper.. (jo de paper d'alumini)
- un grapadet de perles de xocolata
6 racions
Elaboració
Poseu a foc suau un cassó l’oli (millor que sigui de llavor), amb la pell de llimona, fins que noteu la pell una mica cuita.
Traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar del tot.
Després afegiu-hi el sucre, remeneu-ho bé, i a continuació poseu-hi els rovells d’ou; aboqueu-hi la llet i després tireu-hi la farina, barrejada amb el llevat en pols o bé els sobres de gasosa, les clares a punt de marenga i finalment les perles de xocolata .
Ompliu els motlles de paper, tireu-hi sucre pel damunt i col·loqueu-ho en una plata.. posar-los un paper vegetal entre motlle i la safata del forn així no se'ns cremaran, coeu-ho al forn, a temperatura regular, durant uns 15 minuts.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2023 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.