Bunyols de Bacallà

Ingredients

  • 400 g. de bacallà salat
  • ½ Kg. Patates
  • 2 ous
  • 50 g. de Farina
  • 2 alls
  • Julivert
  • Oli de oliva per fregir

4 racions

Elaboració

Rentar el bacallà per treu-li la sal, esmicolar-lo i posar-lo en remull , canviar-li el aigua al cap de una hora mes o menys.
Mentre bullim les patates pelades i trossejades amb aigua freda sense sal, fins que siguin cuites.
Batrem el ous amb el all i el julivert esmicolat, i afegim las patates escorregudes i xafades, remenem, afegim el bacallà escorregut, tornem a remenar, hi afegim la farina fins obtindré la consistència desitjada.
Posem a escalfar força oli en un paella petita i fonda (a de cobrir els bunyols)
Fem els bunyols amb dues culleres, o amb les mans, i els anem fregint de mica amb mica.
Els fiquem en un plat al que haurem posat paper de cuina perquè deixin anar al oli de mes.
(Amb aquesta quantitat surten uns 35 bunyols)

45min

Notes

Si no teniu problemes de mantindré la línia, es poden acompanyar amb patates tallades rodones i fregides tapades, en cas contrari també li escau una bona amanida de enciam i tomàquet, o lo que es vingui de gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: