Baldanes de ceba amb pasta de full

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit baldanes de ceba
  • Oli d'oliva
  • Fatina
  • Pasta de full
  • Un ou batut

4 racions

Utensilis

Un escuradents
Un corró, per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un full de paper sulfuritzat,( paper pel forn)

Elaboració

Agafem les baldanes, les punxem amb un escuradents, i les fregim només una mica, en una paella amb oli d'oliva.
Seguidament, estirem la pasta de full amb l'ajud del corró, i la punxem amb un corró per punxar. A continuació, tallem la pasta de full en rectangles que puguin cobrir les baldanes, ho pintem amb l'ou batut, i ho enfornem a 180º, amb un paper sulfuritzat, fins que la pasta de full és ben rossa.
En el moment de servir-la a taula, ho podem fer en una safata, amb una blonda, perqué quedi més abellidora.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1404 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Teresa Artigas diu:
Hola Quim, les baldanes només es cobreixen amb pasta de full per sobre, o també n'hi va per sota? Gràcies
Quim Lleonart diu:
Amiga Teresa, quan dic que les cobrim, vull dir que les emboliquem amb la pasta de full, com si fesim un Estrudel, i les pintem amb l'ou batut. Rep una salutació. Quim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: