Baldanes de ceba amb pasta de full

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit baldanes de ceba
  • Oli d'oliva
  • Fatina
  • Pasta de full
  • Un ou batut

4 racions

Utensilis

Un escuradents
Un corró, per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un full de paper sulfuritzat,( paper pel forn)

Elaboració

Agafem les baldanes, les punxem amb un escuradents, i les fregim només una mica, en una paella amb oli d'oliva.
Seguidament, estirem la pasta de full amb l'ajud del corró, i la punxem amb un corró per punxar. A continuació, tallem la pasta de full en rectangles que puguin cobrir les baldanes, ho pintem amb l'ou batut, i ho enfornem a 180º, amb un paper sulfuritzat, fins que la pasta de full és ben rossa.
En el moment de servir-la a taula, ho podem fer en una safata, amb una blonda, perqué quedi més abellidora.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Teresa Artigas diu:
Hola Quim, les baldanes només es cobreixen amb pasta de full per sobre, o també n'hi va per sota? Gràcies
Quim Lleonart diu:
Amiga Teresa, quan dic que les cobrim, vull dir que les emboliquem amb la pasta de full, com si fesim un Estrudel, i les pintem amb l'ou batut. Rep una salutació. Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!