Filet de vedella amb salsa al pebre verd i xampinyons, amb acompanyament de pebrots de padrón

Ingredients

  • Dos talls de filet o rodó de vedella tallat gruixut
  • 1 Brick petit de crema de llet de cuinar (250 cc)
  • 250 gr. de champinyons.
  • 250 gr de pebrots de padrón.
  • Sal Maldon o similar
  • Pebre negre
  • Pebre verd 1 cullerada de grans.

2 racions

Utensilis

Wok, barbacoa o pedra de cuinar

Elaboració

Rentem be els xampinyons i els tallem a trossets petits.En un wok o paella, els saltejem amb una mica d'oli, sal i pebre fins que estiguin cuits. Barrejem la crema de llet amb els xampinyons i els grans de pebre verd, i deixem que reduexi una mica la salsa i es faci més espesa. Mentrestant en una paella o wok fregim els pebrots de padrón. I un cop cuits, tot just trets de la paella hi tirem per sobre una mica de sal Maldón. En una planxa a la cuina, en una barbacoa amb brasa, o bé amb una pedra per coure carn, passem al punt els filets de vedella. Tot just cuita al gust, hi tirem una mica de sal Maldón (no tirar abans sal a la carn, sino s'endureix). Ho posem en una safata, i cobrim la carn amb la salsa, i acompanyem amb els pebrots fregits, i la resta de salsa que sobri.

45min

Notes

Per aquest plat recomano un bon vi negre, amb cos. Jo l'he acompanyat amb un Rivera del Duero.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4956 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: