Escamarlanets saltats
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
Ingredients
- 1 kg d’escamarlans petits
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- All i julivert
- 1 copeta de conyac.
- (Podem fer-los també prescindint de l’all)
Elaboració
							Salem els escamarlanets i els saltem una mica en una paella amb oli d’oliva. Flamegem amb el conyac, deixem reduir una mica i els hi tirem una mica d’all i julivert picadet al damunt.
Una altra manera de fer-los seria amb ceba o ceba confitada. Si els fem amb la ceba crua, la sofregim abans de saltar els escamarlans i seguim el mateix procediment anterior.
Si utilitzem ceba confitada, només cal afegir-li al final de la cocció.
Hem de tenir amb compte que la cocció ha de ser a foc ben fort i ràpida, per tal de no malmetre els escamarlans i evitar que ens quedin excessivament cuits.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4055 visites.
 4055 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Aperitiu
 Aperitiu 30 min.
 30 min. Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram