Timbal d'escalivada amb formatge de cabra gratinat
Recepta per forn
Ingredients
- Escalivada
- 1 tall de formatge de cabra (en rulo)
- 2 Anxovetes
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració
En una safata d’anar al forn hi posem un motlle rodó i el farcim amb l’escalivada ben apretadeta, perquè quan el treiem se’ns aguanti bé, al damunt hi col·locarem un tall de formatge de cabra i ho posem tot plegat a gratinar.
Seguidament i amb l’ajuda d’una espàtula, col·loquem el motlle, amb compte que no es trenqui, al damunt del plat i decorem al nostre gust.
Hi posarem l’anxovetes al damunt i retirarem el motlle just abans de servir el plat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
3306 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Evidenment, la salsa es pot fer amb batedora elèctrica. Aquesta recepta vol conservar la forma tradicional de fer-la. Una...
Volia dir, abraçada! ;)
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les...
No dubtis en fer-ho!!
Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))