Crema de llimona

Ingredients

  • Quatre iogurts naturals desnatats
  • Un iogurt grec natural
  • El suc de quatre llimones
  • Una cullerada sopera de llet condensada per cada llimona.
  • La raspadura d'una llimona. Millor si aquesta la tenim al congelador.

4 racions

Utensilis

Copes grans de gelat

Elaboració

Posarem el suc de les llimones i la llet condensada en un plat fondo, i ho anirem lligant amb un estri adequat o una forquilla si no en tenim cap.
Mesclarem els quatre iogurts i el grec en un bol gran.
Afegirem suaument la mescla del suc de llimona i la llet condensada, mirant que quedi una mescla cremosa i fina.
Ho posarem en copes de gelat, i hi ratllarem una mica de pell de llimona per sobre en el moment de servir-ho.

20min

Notes

Aquest postre, és molt adequat per finals de menges fortes, ja que és molt digestiu.
Cal servir-ho molt fred.
Per cert, que aquesta recepta també és de la tieta Mercè.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: