Llonzes de porc a la graella amb salsa de piquillos i patata a la papillot
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Broqueta
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre llonzes de porc, de 200 grams cadascuna( aproximadament)
- Dues patates a la papillot,( les podeu trobar a les meves receptes)
- Salsa per pebrots del piquillo,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Pebre vermell( pot ser picant )
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Unes pinces per la carn
Una safata per anar al forn
Un cassó gran, per fer la salsa
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem les patates a la papillot com explico a la meva recepta, i un cop cuites les reservem. Tot seguit, preparem la salsa de piquillos com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, salpebrem les llonzes i les coem a la graella o la planxa, fins que estiguin al nostre gust de cuites. Les posem a la part de dalt en el plat, les cobrim amb una mica de salsa de piquillo, i a la part de baix del plat, posem mitja patata amb un polsim de sal i pebre vermell, un rajolí d'oli d'oliva, i ja podrem servir el plat a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta, també la podem fer a la planxa
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1237 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.