Galets farcits de botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Farsa de botifarra negre,( la podeu trobar a les meves receptes )
  • 300 grams de galets de mida mitjana
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega

Utensilis

Una cassola metàlica fonda
Una mànega pastissera
Un broc mitjà per la mànega
Una safata gran, per reservar els galets un cop fets

Elaboració

Primerament, farem la farsa de botifarra negre, com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en una olla amb aigua, sal, i una mica de mantega, courem els galets tot deixant-los al " dente ", i els deixarem refredar en una safata ben amples que no es toquin entre ells.
Quan estiguin freds, amb l'ajud de la mànega pastissera amb un broc petit, els anirem omplint, i els reservarem. Aquesta operació, és millor fer-la gairebé en el moment de fer-los servir, i no fer-ne més dels que necessitem.

40min

Notes

Aquesta recepta, més que un plat, es pot fer servir com a guarnició com per exemple: una sopa, un acompanyament, etc...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1555 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: