Picantó a la planxa amb patates fregides

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Picantó d'uns 400 g
  • 2 Patates mitjanes per fregir.
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Branca de romaní per adornar

1 racions

Elaboració

-Per obrir un picantó, el coloquem amb el pit cap per avall i, amb unes tisores de cuina, tallem la pell i la carcassa al llarg des de la cua fins al coll. Retirem l'espina dorsal i li donem la volta. Pressionem fermament l'estèrnum per aixafar-lo i doblegem les ales cap avall.
-Precalentem la planxa amb una mica d'oli. Posem el picantó, deixem entre 25 i 30 minuts, donant-li la volta amb freqüència i untant amb una mica d'oli si fos necessari.
-Pelem i tallem les patates al llarg.
-Mentre en una paella amb força oli i quan està calent, posem les patates a fregir, uns 20 minuts i quan estan, hi posem la sal. Aquest temps no compta en el total, doncs fregim les patates en posar el picantó a la planxa.
-Posem el picantó en una planxa de pissarra i l’acompanyem amb les patates fregides. Adornem amb una branqueta de romaní.
-Ja es pot servir.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1210 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: