Mini lioneses pel brou de Nadal

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta xoux {7370 }
  • Mantega

10 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Un paper sulfurat
Una safata plana per servir
Una mànega pastissera
Un broc rissat petit per la mànega

Elaboració

Un cop feta la pasta xoux com explico a la meva recepta, agafem un paper sulfurat engreixat amb una mica de mantega, el posem damunt la planxa per anar al forn, i amb l'ajuda de la mànega pastissera fem unes muntanyes de pasta xoux.
Seguidament, ho posem en el forn a 230º amb molta cura que no es cremin.
Quan ja són cuites les mini lioneses, les traiem i les reservem fins el moment de fer-les servir. Normalment aquestes mini lioneses, les servirem juntament amb la sopa de galets.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: