Cruixents de moniato

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis moniatos grossos
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina

6 racions

Utensilis

Una mandolina
Una paella fonda
Un ganivet petit
Una aranya de filferro
Un ganivet gran que talli molt
Paper de cuina
Una safata plana
Un atuell rodó, gran
Un colador gran, fí

Elaboració

Primerament, pelem els moniatos i els tallem a llesques primes a lo llarg.
Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet gran que talli força, fem tires de moniato com si fesim patates palla. A contiuació, les posem en un atuell, les espolsem amb una mica de sal i farina, les espolsem amb el colador fí, i seguidament les fregim en una paella fonda amb oli d'oliva i quan veiem que són rosses. les anem traient amb l'ajud de l'aranya de filferro i les deixem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli, fins el moment de fer-les servir.

40min

Notes

Aqests cruixents, els hi dedico a l'amiga Fernanda Bausili, perquè tingui una recepta més de moniatos. Aquesta recepta més que un plat, és una excel·lent guarnició tant per plats de carns com de peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2140 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: