Caprici de pasta de full

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full de la Sirena
  • Dos ous batuts
  • Formatge ratllat
  • Melmelada de ceba amb panses ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Salmó fumat filetejat
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una safata plana per el forn
Paper sulfuritzat
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full

Elaboració

Primerament, espolsem amb farina el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró, estrirem la pasta de full. Tot seguit, la punxem amb el corró per punxar i estenem per tota la superficie la mermelada de ceba.
A continuació, cobrim tota la ceba amb làmines de salmó i reservem.
A part, estirem una altre planxa de full, la punxem pintem totes les vores amb ou batut, incloses les de la planxa amb el salmó, i tot seguit posem una planxa damunt de l'altre, i amb l'ajud d'una forquilla les segellem perqué quedin hemèticament tancades com si fosin un pastiset. A continuació pintem tota la superfície amb ou batut, ho espolsem amb formatge ratllat pel damunt, i ho enfornem a 180º, fins que el full és cuit i torradet.
Seguidament, ja ho podrem treure a taula en una safata amb blonda.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: