Crema catalana amb meló flamejat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de crema catalana tal com explico a la meva recepta
  • Sucre
  • 48 boletes de meló ( vuit per cada crema )
  • Mig meló que sigui ben dolç

6 racions

Utensilis

Un bufador
Un cassó gran
Sis cassoletes de terrissa per la crema
Un estri per fer boletes de fruites
Un atuell gran

Elaboració

Primerament, amb l'ajud de l'estri per fer boletes, fem 48 boletes i les reservem.
Seguidament, fem la crema com explico a la meva recepta i la repartim entre les sis cassoletes.
Tot seguit, afegim vuit boletes en cada cassoleta, les clavem una mica fent força amb els dits, espolsem tant la crema com les boletes amb força sucre, i amb l'ajud del bufador ho flamegem i ja tenim llesta la crema per servir-la a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1446 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: