Alvocats farcits amb gambetes i vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos alvocats en el seu punt
  • Una safata de tomàquets xerris
  • 300 grams de gambetes petites congelades
  • Aigua
  • Sal
  • Una ceba tendre picolada
  • Vinagreta d'anxoves [Veure recepta]
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Un colador fí

Elaboració

Primerament, farem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, agafem els tomàquets xerri, els tallem en quatre trossos i els posem en el bol de vidre. Tot seguit, agafem les gambetes, i les escaldem uns cinc minuts, amb aigua i sal.
Un cop escaldades, les refredem amb aigua freda, les escorrem i les afegim en el bol.
A continuació, picolem la ceba tendre i la afegim amb els altres ingredients.
Tot seguit, buidem els albocats, picolem la carn, i ho afegim amb tota la barreja.
Seguidament, salpebrem tots els ingredients, ho remenem tot ben remenat, i ho assaonem amb la vinagreta d'anxoves.
A continuació, omplim els alvocats, els posem ben posats en la safata de porcellana, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa safata.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2553 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Carme guerrero farré diu:
M'agrada molt

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: