Conill arrebossat amb persillé i patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig, tallat a trossos menuts
  • Persillé ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Farina
  • Quatre ous batuts
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Patates per fer patates palla per quatre persones

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana blanca
Una safata plana, amb paper de cuina
Una paella gran
Un bol de vidre mitjà
Una maça de fusta

Elaboració

Primerament, fem les patates palla, les fregim i un cop fregides, fem un niu en cada un dels plats, i ho reservem.
Seguidament, agafem els trossos de conil, els aixafem una mica amb l'ajud de la maça, els salpebrem, els passem per farina, ou batut, i la persillé.
Seguidament, els fregim amb oli d'oliva, i un cop fregits, els posem damunt la safata amb un paper de cuina. Tot seguit, els anem posant en els plats individuals amb les patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3114 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: