Amanida de pollastre amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos pits de pollastre de mida mitjana
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en gra
  • Un pot petit de blat de moro en conserva
  • 150 grams de nous pelades
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Salsa rosa [Veure recepta]
  • Mitja ceba
  • Dues fulles de llorer
  • Una branca d'api
  • Mitja enciam tipus iceberg, tallada a juliana molt fina
  • Un pot petit, de pastanaga ratllada

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una escorredora
Una salsera de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, posarem: un grapat de pebre negre en gra, un tros d'àpi, dues fulles de llorer i mitja ceba pelada. Quan arrenqui el bull, afegirem els dos pits de pollastre, i deixarem que coguin quinze minuts. Tot seguit, els retirarem i deixarem que refredin.
Mentrestant, en el bol de vidre posarem, l'enciam tallat a juliana, les nous pelades, els tomàquets xerri tallats en dues meitats, el blat de moro i la pastanaga ratllada ben escorreguda. A part, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta la posem en una salsera de porcellana.
Seguidament, tallem els pits de pollastre en juliana molt fina, i ho afegim en el bol amb els altres ingredients. Tot seguit, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem en una safata de porcellana de manera abellidora, i ja ho podrem treure a taula, acompanyada de la salsera amb la salsa rosa.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2288 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: