Llenguado al forn amb puré de pastanagues

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Puré de pastanaga per guarnicions( el podeu trobar a les meves receptes)
  • Un llenguado de ració ( uns 350 grams )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc
  • Porradell picolat
  • Mantega calenta

1 racions

Utensilis

Una safata plana, per anar al forn
Una safata blanca, de porcellana
Una mànega pastissera, amb un broc arrissat
Un cassó petit

Elaboració

Primerament, fem el puré com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, netegem el llenguado, traiem les pells, ( tant la de sobre, com la de sota ), l'hi tallem el cap, i amb l'ajud d'un ganivet, el marquem a lo llarg de dalt a baix, per tota l'espina dorsal, ( a banda i banda ).
A continuació, el fiquem en la safata per anar al forn, el salpebrem, el reguem amb una mica de vi blanc, hi afegim un bon raig d'oli d'oliva, i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que és cuit. En el moment de servir-ho a taula, amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc arrissat, fem un engraellat en tot el fons de la safata de porcellana, amb el puré de pastanaga.
Seguidament, posem el llenguado damunt de la graella de puré, el cobrim amb una mica de mantega calenta ( líquida ), ho espolsem amb un polsim de porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: