Arròs amb popets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Popets congelats de mida 40/60 ( 40 popets )
  • Marca per paelles i fideuas ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • El meu fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
  • Picada d'all, oli i julivert
  • 500 grams d'arròs bomba " Montsià "
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una paellera per sis persones
Una paella gran
Un plat de fusta, per posar la paellera quan la traiem del forn
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament en una paella, saltem els popets amb unes cullerades de picada a foc baix, i quan són cuits, els reservem. Seguidament, fem la marca per paelles com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, fem el fumet de peix com explico a la meva recepta i el reservem calent damunt la planxa.
En el moment de fer l'arròs, posem la marca i els popets a la paellera, ho remenem una mica i tot seguit afegim l'arròs. Ho remenem ben remenat, afegim el fumet, corregim de sal, i ho coem en el foc baix uns deu minuts. Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que l'arròs ja és cuit. La traiem del forn i la deixem reposar cinc minuts damunt el plat de fusta, abans de servir-la a taula en la mateixa paellera.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: