Anxoves de l'Escala amb formatge d'ovella i melmelada de tomàquet cireró
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Pot d’anxoves de l’Escala.
- Formatge d’ovella.
- 1 Pot de melmelada de tomàquet cireró.
- Una bossa de torrades petites (torradetes).
1 racions
Elaboració
Netegem molt bé, amb aigua, les anxoves de sal. Les escorrem i eixuguem.
Tallem el formatge d'ovella en làmines rectangulars, a sobre hi posem una capa de melmelada de tomàquet i finalment, a sobre una anxova (dues mitges).
Acompanyem el plat amb torradetes. En principi, són tres anxoves per persona (sis mitges anxoves).
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3621 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.