Anxoves de l'Escala amb formatge d'ovella i melmelada de tomàquet cireró

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pot d’anxoves de l’Escala.
  • Formatge d’ovella.
  • 1 Pot de melmelada de tomàquet cireró.
  • Una bossa de torrades petites (torradetes).

1 racions

Elaboració

Netegem molt bé, amb aigua, les anxoves de sal. Les escorrem i eixuguem.
Tallem el formatge d'ovella en làmines rectangulars, a sobre hi posem una capa de melmelada de tomàquet i finalment, a sobre una anxova (dues mitges).
Acompanyem el plat amb torradetes. En principi, són tres anxoves per persona (sis mitges anxoves).

15min


Recepta de cuina de Anxoves de l'Escala amb formatge d'ovella i melmelada de tomàquet cireró

En el plat per degustar-les

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3621 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: