Rossinyols saltejats amb favetes i alls tendres

Ingredients

  • 200 g de rossinyols de temporada (frescos)
  • 1 Pot de favetes cuites
  • 3 Alls tendres
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

Netegem els rossinyols amb el mínim d’aigua possible. Si hi ha de grans el partim en trossos. Els escorrem i reservem.
Netegem els alls tendres i els tallem a petits trossos. Els reservem.
Posem una mica d’oli d’oliva en una paella, salem els rossinyols i els posem a coure amb la paella tapada
perquè treguin l’aigua. Uns 10 minuts.
Passats els 10 minuts, hi afegim els alls tendres i les favetes. Deixem coure uns 10 minuts més, sense tapar la paella. Quan quasi no hi ha líquit a la paella, és que estan llestos.
Ja es poden servir.

30min


Recepta de cuina de Rossinyols saltejats amb favetes i alls tendres

En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
molt bons!!
Aquesta quantitat per quan son?
Montserrat Bosch Masdeu diu:
Perdo ara veig que es per un.
Gracies


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!