Filet de vedella amb salsa de panses i cruixents de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un filet de vedella de 250 grams
  • Dues tires de cansalada fumada, tallada ben primeta
  • Una llesca de pa de motlle, fregida, i tallada rodona
  • Salsa de panses de Corint (la trobareu a les meves receptes)
  • Cruixent de verduretes (ho trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Un cassó mitja
Un plat gran, de porcellana blanca
Dos escuradents

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verduretes, i el reservem.
Seguidament, fem la salsa de panses, i la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, salpebrem el filet, l'emboliquem a lo ample amb les dues tires de cansalada, les subjectem amb dos escuradents, i fregim el filet amb un rajolí d'oli, fins que el tenim cuit al nostre gust.
Seguidament, traiem els escuradents, posem el filet damunt el pa fregit, en el centre del plat, ho cobrim amb la salsa de panses, i tot seguit, fiquem a la part de baix del filet, el cruixent de verduretes, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants filets, com començals seguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

832 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: