Verat al forn amb musclos

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Verat d’uns 600 g que a la peixateria ens preparen en dues meitats i netegen d’espines.
  • Una dotzena de musclos
  • 2 Tomàquets petits
  • Cava
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre vermell dolç mòlt

2 racions

Elaboració

Netegem els musclos i passem les dues meitats del verat per aigua .Traiem alguna espina que a la peixateria no han tret.
En una safata d’anar al forn, hi posem oli, el verat, els musclos , els tomàquets partits per la meitat i una mica de cava. Ho salem.
Preescalfem el forn a 180ºC. Posem la safata al forn i deixem coure 5 minuts. Amb aquest temps s’obren bé els musclos.
En un plat, posem una meitat del verat per persona, uns quans musclos i dos mitjos tomàquets. Finalment, hi tirem una mica de pebre vermell dolç.
Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Verat al forn amb musclos

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: