Verat al forn amb musclos
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Verat d’uns 600 g que a la peixateria ens preparen en dues meitats i netegen d’espines.
- Una dotzena de musclos
- 2 Tomàquets petits
- Cava
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre vermell dolç mòlt
2 racions
Elaboració
Netegem els musclos i passem les dues meitats del verat per aigua .Traiem alguna espina que a la peixateria no han tret.
En una safata d’anar al forn, hi posem oli, el verat, els musclos , els tomàquets partits per la meitat i una mica de cava. Ho salem.
Preescalfem el forn a 180ºC. Posem la safata al forn i deixem coure 5 minuts. Amb aquest temps s’obren bé els musclos.
En un plat, posem una meitat del verat per persona, uns quans musclos i dos mitjos tomàquets. Finalment, hi tirem una mica de pebre vermell dolç.
Ja es pot servir el plat.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
526 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies