Sípia i popets estofats amb romesco i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una sípia mitjana de 500 grams, aproximadament
  • 600 grams de popets congelats 40/60
  • Fumet de peix ( el tobareu a les meves receptes )
  • Romesco ( el trobareu a les meves receptes)
  • 500 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Conyac
  • Aigua
  • Dues fulles de llorer
  • Una branca d'àpi
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola plana de terrissa
Un cassó gran
Un atedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, el llorer i l'àpi, posem a coure tant la sípia, com els popets tots junts. Quan tot plegat és mig cuit, ho escorrem i reservem juntament amb el brou de la cocció.
Seguidament, tallem la sípia a trossos regulars i els popets els deixem sencers i ho reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa, fiquem un got de conyac, i un cop calent, l'encenem.
Seguidament, afegim quatre cullerots de romesco, el brou de la cocció de la sípia, i afegim una mica de fumet de peix. Anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal, i tot seguit, afegim tant la sípia com els popets, i deixem que cogui tot plegat, uns quinze minuts, i ja podrem afegir-hi les mongetes del ganxet. Deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més. ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

687 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: