Marmitako de tonyina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Llom de tonyina
  • 1 Ceba
  • 1 Pebrot verd
  • 1 Pebrot vermell
  • 3 Dents d’all
  • 3 Patates mitjanes
  • 1 Bitxo
  • 1 Copa de vi blanc
  • 150 g de salsa de tomàquet
  • 500 ml de fumet de peix
  • Pebre vermell de la Vera
  • 1 Raig d’oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Posem en una cassola amb oli calent, l’all, la ceba i els pebrots picats, ho deixem coure durant uns 8-10 minuts.
Incorporem a la cassola, les patates pelades i trencades, hi donem unes voltes, hi afagim el pebre vermell, el bitxo, la salsa de tomàquet i ho deixem coure una mica tot remenant.
Hi posem també el vi blanc per tal que el pebre vermell de la Vera no es cremi i deixi amargor al plat.
Passats uns 5 minuts , hi tirem el fumet de peix i ho deixem coure durant uns 20 minuts fins que les patates estiguin cuites.
Finalment, hi posem la tonyina tallada en daus grans salpebrats, ho retirem del foc i ho deixem reposar uns 5 minuts mentre la tonyina agafa el punt just de cocció.
Ja es pot servir el plat.

55min


Recepta de cuina de Marmitako de tonyina
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4674 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: