Amanida d'escarola perruqueta amb pedrers d'ànec, crestes de pollastre i vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot de pedrers d'ànec confitats
  • Una escarola perruqueta
  • Dotze crestes de pollastre
  • Aigua
  • Mitja ceba
  • Sal
  • Vinagreta de verduretes ( la podeu trobar a les meves receptes )

6 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Un bufador

Elaboració

Primerament, netegem les crestes amb l'ajud d'un bufador per tal de treure les plumes que puguin tindre, i les posem a coure amb aigua i sal en un cassó, fins que estiguin cuites.
Seguidament, les tallem en dues meitats i les reservem.
Tot seguit, agafem els pedrers, i els tallem en tres trossos, i els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim les crestes de pollastre, l'escarola ben neta, i una bona quantitat de vinagreta de verdures. Ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem en la safata de porcellana ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: