Amanida de pollastre escabetxat amb salsa rosa

Ingredients

  • Dos pits de pollastre escabetxats
  • Salsa rosa [Veure recepta]
  • Un pot petit de blat de moro en conserva
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Tres endívies mitjanes
  • Mitja pinya natural
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una safata de pporcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem les endivies, les tallem en rodelles i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els tomàquets en dues meitats, i els afegim en el bol.
Seguidament, pelem la mitja pinya, la tallem a quadradets regulars, i l'afegim en el bol juntament amb els altres ingredients. Tot seguit, escorrem el balt de moro del pot, i ho afegim en el bol. A continuació, esqueixem els pits de pollastre i els afegim amb la resta d'ingredients. Ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem ben posat en la safata de porcellana blanca. A part, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i l'escampem pel damunt dels ingredients de la safata, i ja ho podrem servir a taula, amb una pica de julivert picolat pel damunt.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: