Moll de roca o roger bullit amb all i julivert

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Moll o roger fresc d’uns 400 g que a la peixateria ens netegen (treuen les vísceres i una mica les escates)
  • 6 Alls
  • Julivert fresc
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

1 racions

Elaboració

En una olla, hi posem aigua amb una mica de sal, els dents d’all sense pelar, una mica de julivert fresc sencer i el moll o roger sencer (l’aigua just ha de cobrir el moll).
Deixem coure uns 10 minuts.
Posem el moll en un plat amb els alls. Hi tirem un raig d’oli d’oliva verge extra i ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Moll de roca o roger bullit amb all i julivert

El moll mentre s'està coent.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

557 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: