Salmó fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Filets de salmó fresc net d’espines
  • Sal
  • Oli d’oliva verge
  • Sal d’all en pot
  • Pebre negre mòlt
  • Orenga en pot
  • Romaní en pot
  • Farigola en pot

2 racions

Elaboració

En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i sobre els filets de salmó amb la pell tocant a la sal. La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix. Salem el salmó per la part de sobre i hi posem una mica de la resta d’espècies i herbes aromàtiques, menys l’oli. Posem la safata al microones i deixem coure uns 3 minuts (filets de salmó de gruix normal i segons el grau de fet que ens agrada , si es cou massa queda ressec). Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no. En un plat, posem dos filets per persona amb un bon raig d’oli d’oliva verge per sobre.

8min


Recepta de cuina de Salmó fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4508 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: