Filet de vedella amb formatge de cabra gratinat, amb salsa de Porto

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un filet de bou o vedella d'uns 250 grams aproximadament
  • Dues tires de cansalada fumada tallada ben prima
  • Una llesca de pa de motlle tallada rodona
  • Una rodella de formatge de cabra d'un dit de gruix
  • Salsa de Porto [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

1 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Una paella mitjana
Una espàtula fina
Dos escuradents

Elaboració

Primerament, farem la salsa de Porto com explico a la meva recepta, i la reservarem damunt la planxa calenta. A part, agafem una llesca de pa de motlle, la tallem rodona amb l'ajud d'un motlle, la fregim en una paella amb un rajolí d'oli fins que estigui daurada i la reservem.
Seguidament, agafem el filet, l'emboliquem amb la cansalada i ho fixem amb els escuradents perquè no s'obrin, el salpebrem i el fiquem en una paella amb un raig d'oli d'oliva uns set minuts per cada banda, segons el gust de cuit de cadascú.
A continuació, el fiquem a la safata per anar al forn, i al damunt fiquem la rodella de formatge de cabra. Tot seguit el fiquem en el forn a gratinar, fins que el formatge és una mica fos, i el ficarem en el centre del plat, tot traient-ne els escuradents.
Tot seguit, el cobrirem amb una mica de salsa de Porto, i ja el podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants filets com començals seguin a taula


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

918 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!