Filet de vedella amb formatge de cabra gratinat, amb salsa de Porto
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un filet de bou o vedella d'uns 250 grams aproximadament
- Dues tires de cansalada fumada tallada ben prima
- Una llesca de pa de motlle tallada rodona
- Una rodella de formatge de cabra d'un dit de gruix
- Salsa de Porto
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn
Una paella mitjana
Una espàtula fina
Dos escuradents
Elaboració
Primerament, farem la salsa de Porto com explico a la meva recepta, i la reservarem damunt la planxa calenta. A part, agafem una llesca de pa de motlle, la tallem rodona amb l'ajud d'un motlle, la fregim en una paella amb un rajolí d'oli fins que estigui daurada i la reservem.
Seguidament, agafem el filet, l'emboliquem amb la cansalada i ho fixem amb els escuradents perquè no s'obrin, el salpebrem i el fiquem en una paella amb un raig d'oli d'oliva uns set minuts per cada banda, segons el gust de cuit de cadascú.
A continuació, el fiquem a la safata per anar al forn, i al damunt fiquem la rodella de formatge de cabra. Tot seguit el fiquem en el forn a gratinar, fins que el formatge és una mica fos, i el ficarem en el centre del plat, tot traient-ne els escuradents.
Tot seguit, el cobrirem amb una mica de salsa de Porto, i ja el podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants filets com començals seguin a taula
Etiquetes: La cuina dels filets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2240 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.