Salsa de vi de Porto

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig litre de vi de Porto
  • Mig litre de brou d'au
  • Sal
  • Una ceba petita, picolada
  • Oli d'oliva
  • Un raig de nata líquida, per muntar
  • Farina de blat (si cal)

14 racions

Utensilis

Un colador fí
Un batedor de varetes

Elaboració

Primer de tot, posem la ceba picolada amb oli d'oliva, en un cassó al foc.
Quan la ceba és mig cuita, afegim el vi de Porto, i el deixem reduir.
Tot seguit, afegim el brou, i deixem que bulli, uns deu minuts. Seguidament, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador fi.
Ho tornem a posar en un cassó, ho corregim de sal, afegim un toc de nata líquida, i amb el batedor de varetes, anem remenant, fins aconseguir la textura desitjada.
Si cal espessir-ho una mica, podem posar una mica de farina de blat, dissolta amb aigua freda.

30min

Notes

Aquesta salsa, és ideal, per carns brasejades, i alguns tipus de peixos.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4001 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: