Calamars de potera a la bruta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Calamars frescos amb pell i sense netejar, d’uns 400 g entre els dos. Pescats amb la tècnica de potera.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Enciam, tomàquet, pastanaga,...com acompanyament

1 racions

Elaboració

Rentem els calamars amb una mica d’aigua, sense treure ni la pell, ni els ulls , la tinta,…és a dir ,sense netejar-los. En una planxa, hi posem una mica d’oli, quan està ben calenta, els calamars i els deixem coure uns 4 minuts per costat (màxim). Un cop cuits hi posem una mica de sal. Preparem una mica d’amanida com acompanyament. Ja es pot servir el plat.

15min


Recepta de cuina de Calamars de potera a la bruta

En el plat per degustar-los.

Recepta de cuina de Calamars de potera a la bruta

Detall dels calamars.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: