Calamars de potera a la bruta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Calamars frescos amb pell i sense netejar, d’uns 400 g entre els dos. Pescats amb la tècnica de potera.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Enciam, tomàquet, pastanaga,...com acompanyament

1 racions

Elaboració

Rentem els calamars amb una mica d’aigua, sense treure ni la pell, ni els ulls , la tinta,…és a dir ,sense netejar-los. En una planxa, hi posem una mica d’oli, quan està ben calenta, els calamars i els deixem coure uns 4 minuts per costat (màxim). Un cop cuits hi posem una mica de sal. Preparem una mica d’amanida com acompanyament. Ja es pot servir el plat.

15min


Recepta de cuina de Calamars de potera a la bruta

En el plat per degustar-los.

Recepta de cuina de Calamars de potera a la bruta

Detall dels calamars.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4313 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: