Magret d’ànec farcit de foie

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Magret d’ànec d’entre 300 i 400 g
  • 50 g de foie fresc o foie mi-cuit
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Obrim el magret per la meitat com si fos un llibret. El salpebrem i el col•loquem damunt d’un paper film. A continuació el farcim amb el foie fresc o mi-cuit. Enrotllem el magret i l’emboliquem amb el paper film. Preescalfem el forn a 200 graus. Col•loquem el magret dins una safata d’anar al forn, amb una mica d’oli per sobre. Deixem coure uns 10 minuts màxim. Tallem el magret enrotllat , quan estigui fred, a rodanxes. En una planxa, quan estigui molt calenta, hi posem les rodanxes de magret farcit de foie i deixem coure, 1 minut per costat. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Magret d’ànec farcit de foie

En el plat per degustar-lo.

Recepta de cuina de Magret d’ànec farcit de foie

Detall

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: