Corball de roca al forn amb llit de patates, ceba i tomàquet
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació:
primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 Filets de corball, sense espines ni pell d’uns 100 g cadascun
- 200 g de Ceba a la juliana
- 20 Rodanxes de patates d’un centímetre de gruix (més o menys)
- 100 g de Tomàquet madur ratllat
- 2 o 3 Tomàquets sense ratllar
- 200 ml d’Aigua mineral
- 1 All
- 1 Gotet de xerès sec
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
En una paella amb un rajolí d’oli fem coure la ceba fins a un punt lleugerament daurat i la salpebrem.
Posem la ceba pre-cuita ben estesa al fons d’una safata fonda de forn.
Hi posem a sobre les rodanxes de patates , les salem lleugerament,i hi afegim l’aigua mineral.
Tapem la safata amb paper d’alumini i l’entrem al forn (preescalfat abans), a 190º durant 25 minuts.
Retirem la safata del forn, hi posem a sobre els filets de corball al punt de sal.
Amanim tot el contingut de la safata amb la barreja del tomàquet ratllat, algun trosset de tomàquet sense ratllar tallat a grills i el xerès sec.
Entrem la safata al forn a 190º durant només 7 minuts més.
Servim dos filets de corball per persona.
A la base del plat, hi posem les patates i la ceba, a sobre els filets de corball i ho mollem amb la salsa que ha quedat a la safata del forn (tomàquet, oli, xerès,...).
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4855 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


