Sopa de pollastre amb mandonguilles fideus i pistons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de carn magre de porc passada per la trinxadora
- Tres talls de cansalada de panxeta passada per la trinxadora (sense cotna)
- Un tros de pa sec
- Un ou sencer
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un got de llet natural
- Oli d'oliva
- Farina
- Tres litres de brou de pollastre casolà (el tobareu a les meves receptes)
- 100 grams de pasta de pistons de mida mitjana
- 100 grams de fideus del nº2
- Julivert picolat
- Un all ratllat
5 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una sopera gran de porcellana blanca
Cinc escudelletes de porcellana
Uns estalvis
Una paella gran
Una safata amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Elaboració
Quan comprem tant la carn magre com la cansalada, demanem que ens la passin per la trinxadora.
A part, agafem el tros de pa sec i el remullem amb la llet natural, tot seguit, l'escorrem i el fiquem en el bol de vidre juntament amb la carn trinxada, un ou esclatat, sal, pebre negre, un all ratllat i julivert picolat. Seguidament, ho remenem tot plegat i fem unes mandonguilles de mida més aviat petites, les passem per farina, les fregim amb oli d'oliva, i les reservem en una safata amb un paper de cuina.
A continuació, fiquem el brou de pollastre a la cassola fonda i deixem que arrenqui a bullir.
Seguidament, corregim de sal i hi afegim els pistons i els fideus i deixem que cogui tot pegat fins que estiguin cuits.
Tot seguit, afegim les mandonguilles, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera amb uns estalvis i cinc escudelletes.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina de les sopes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2801 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.