Maires fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 o 5 Maires fresques més aviat petites
  • Farina de fregir
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Llimona

1 racions

Elaboració

Es netegen les maires, només passant-les per aigua.
No es treu ni el ca ni les vísceres.
Es cargolen posant la cua entre les dents (és el més habitual si són petites).
Es salen al gust, s'enfarinen, i es fregeixen en abundant oli molt calent.
Quan són daurades, es treuen en un plat amb paper absorbent.
Es poden servir amb un tall de llimona.

10min


Recepta de cuina de Maires fregides

Maires fregides.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3450 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: