Filets d'orada al forn amb escamarlans

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Filets d’orada
  • 1 Ceba petita
  • 1 Tomàquet madur petit
  • 1 Patata petita
  • 2 Escamarlans
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • 1/2 Gotet de vi blanc

1 racions

Elaboració

Pelem, netegem i tallem la patata a rodanxes fines. Tallem la ceba.
Posem al fons d’una safata de forn una capa amb la ceba tallada, la patata a rodanxes fines i el tomàquet ratllat.
Sobre hi posem els dos filets d’orada nets, salpebrats i ho ruixem amb l’oli.
Escalfem el forn a 180ºC i un cop calent hi posem el peix. Mentre, saltem els escamarlans en una paella amb una mica d’oli.
Un cop cuits, hi tirem el vi blanc i ho deixem reduir 2 minuts. Els reservem.
Quan el peix ha canviat de color, tirem a la safata del forn el líquid de vi i els escamarlans.
Deixem coure uns 15 minuts més.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Filets d'orada al forn amb escamarlans

Filets d'orada al forn amb escamarlans.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: