Filets d'orada al forn amb escamarlans

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Filets d’orada
  • 1 Ceba petita
  • 1 Tomàquet madur petit
  • 1 Patata petita
  • 2 Escamarlans
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • 1/2 Gotet de vi blanc

1 racions

Elaboració

Pelem, netegem i tallem la patata a rodanxes fines. Tallem la ceba.
Posem al fons d’una safata de forn una capa amb la ceba tallada, la patata a rodanxes fines i el tomàquet ratllat.
Sobre hi posem els dos filets d’orada nets, salpebrats i ho ruixem amb l’oli.
Escalfem el forn a 180ºC i un cop calent hi posem el peix. Mentre, saltem els escamarlans en una paella amb una mica d’oli.
Un cop cuits, hi tirem el vi blanc i ho deixem reduir 2 minuts. Els reservem.
Quan el peix ha canviat de color, tirem a la safata del forn el líquid de vi i els escamarlans.
Deixem coure uns 15 minuts més.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Filets d'orada al forn amb escamarlans

Filets d'orada al forn amb escamarlans.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4154 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: