Pastís de peix de roca amb salsa de crancs i llagostí
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 600 g de Peix de roca
- 250 g de Sofregit casolà
- 250 g de Nata
- 4 Ous
- Pa sec
- Brandi
- Mantega
- Anet
- Sal
- Pebre
- Alls
- 1 Llagostí
Per la salsa de cranc:
- 12 Crancs
- 1 Pastanaga
- 1/2 Porro
- 1/2 Tall d’api
- 1 Vaset de vi blanc
- 6 Cullerades de nata líquida
- 1 Raig de brandi
- Oli, sal i pebre
 3 racions
 3 racions
Elaboració
De la salsa de cranc:
Escalfem dues cullerades d’oli en una paella i hi afegim la pastanaga, el porro i l’api. Ho deixem estofar durant 5 minuts. 
Ho salpebrem i hi afegim els crancs. 
Incorporem el raig de brandi, i ho flamegem. 
Ho mullem amb el vi blanc i continuem la cocció a foc lent durant 10 minuts. 
Passem la preparació per un colador xinés. 
Barregem la salsa obtinguda amb la nata líquida
Rectifiquem de sal i ho  escalfem  2 minuts més. La reservem.
Del pastís de peix:
Bullim el peix de roca durant uns 7 minuts amb un all. 
Retirem el peix i deixem bullir el fumet fins que es redueixi.
En un bol, triturem el peix bullit de roca, sense les espines i a bocins, amb el sofregit, la nata, els ous, el brandi, la sal i el pebre.
Untem mantega en un motlle rectangular de forn. 
Ratllem pa sec i l'espolsem pel motlle. Seguidament, hi aboquem tota la barreja triturada.
Posem el motlle al forn durant 1 hora a 180º.
El fumet reduït, el lliguem amb una mica de mantega.
Emplatat:
Un cop el pastís s'ha refredat a la nevera, el tallem i l'amanim amb la salsa de cranc i sobre, hi posem un llagostí que hem saltat en una paella, uns 2 minuts.una mica del fumet lligat amb mantega i anet picat.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5614 visites.
 5614 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres Pastís
 Pastís Salses
 Salses 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram