Patates braves

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Patates mitjanes
  • Cibulet
  • Oli d'oliva suau

Per a la salsa brava:

  • Oli d'oliva
  • 3 Alls
  • 3 Bitxos
  • 150 g de Tomàquet
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Allioli

2 racions

Elaboració

Rentem les patates , no les pelem i les tallem per la meitat.
Amb un aparell els hi buidem una mica el cor.
Fem un petit forat a sobre i les deixem confitar, en un cassó amb oli abundant.
Quan estiguin cuites, les fregim en un altre cassó amb oli abundant i ben calent fins que quedin ben rosses.

Per fer la salsa brava:

En una paella amb una mica d'oli sofregim els alls laminats i el bitxo tallat a trossos.
Quan estiguin dauradets, hi afegim els tomàquets, pelats, tallats a quarts i sense llavors. Rectifiquem de sal i de pebre, si cal.
Ho deixem sofregir tot junt durant una estona.
Tot seguit, ho passem pel passapurés i ho deixem refredar una estona a la nevera.
I ja per acabar, emplatem les patates, hi posem la salsa brava al foradet de sobre, ho cobrim amb l'allioli i guarnim el plat amb el cibulet picat.

40min


Recepta de cuina de Patates braves

Patates braves.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: