Amanida de tomàquet amb formatge de cabra, tonyina i anxoves

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Rodanxes grans d'un tomàquet madur d'uns 500 g acabat de collir de la tomatera.
  • 1 Rodanxa de formatge de cabra de més o menys 1 cm de gruix
  • Tonyina de llauna
  • Anxoves de llauna
  • Una mica de ceba
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Olives negres

1 racions

Elaboració

Aquest és un plat molt senzill de fer però boníssim.
Tot està en tenir tomàquets acabats de collir.
En un plat, hi posem tres rodanxes grans de tomàquet madur collit el mateix dia o un dia abans.
Al costat del plat, hi posem una mica de tonyina de llauna i 5 o 6 anxoves, també de llauna, amb 4 o 5 olives negres.
Pelem una ceba, i posem al plat un parell de grills.
Passem per la planxa ben calenta, la rodanxa de formatge de cabra, uns 20 segons per costat.
Amanim el plat amb una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.

15min


Recepta de cuina de Amanida de tomàquet amb formatge de cabra, tonyina i anxoves

Amanida de tomàquet amb formatge de cabra, tonyina i anxoves.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2827 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: